Wallmander blir Klavio Guldpartner

Wallmander Co har nyligen blivit utnämnd som Guldpartner till Klaviyo, en av världens ledande plattformar för e-postmarknadsföring och automatisering.

Klavio är en marknadsledande e-postmarknadsföringsplattform som hjälper företag att kommunicera med sina kunder på ett personligt och relevant sätt. Plattformen ger företag möjlighet att skicka målinriktade och anpassade e-postmeddelanden, skapa automatiserade e-postkampanjer och spåra effektiviteten av varje kampanj. Klavio integreras också med en mängd olika e-handelsplattformar, vilket gör det enkelt för företag att använda plattformen och få värdefull data om sina kunder.

Som en Guldpartner till Klaviyo, är Wallmander nu en av de ledande expertiserna inom plattformen. Wallmanders kunder kommer att dra nytta av företagets expertis inom Klaviyo, vilket hjälper dem att få ut det mesta av plattformen och att optimera sina e-postkampanjer. Genom att använda Klavio kan Wallmander hjälpa sina kunder att öka sin försäljning och förbättra kundlojaliteten genom effektiv e-postmarknadsföring och automatisering.

Wallmander har en lång erfarenhet av att arbeta med e-handel och digital marknadsföring. Företaget har hjälpt många företag i Skandinavien att expandera sin närvaro online och att öka sin försäljning genom att använda en mängd olika digitala marknadsföringsverktyg. Med sin nya status som Guldpartner till Klaviyo, kan Wallmander nu erbjuda ännu mer värde till sina kunder genom att erbjuda en marknadsledande e-postmarknadsföringsplattform.

Genom att arbeta tillsammans kan båda företagen hjälpa fler företag att nå sin fulla potential online genom att använda de senaste digitala marknadsföringsverktygen. Wallmander och Klaviyo har nu möjlighet att leverera högkvalitativ e-postmarknadsföring och automatisering till företag i Skandinavien och runt om i världen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *