fbpx

WooCommerce Experter

WooExperts

Certifierade

En e-handelsplats bör vara enkel, kraftfull och säker. Lägg därtill världens vanligaste e-handelsplattform så beskriver det väl vad WooCommerce är. Vi på Wallmander & Co har därför specialiserat oss på WooCommerce-utveckling.

WooCommerce är en av de mest populära e-handelsplatformarna och den snabbast växande. Anledningen till denna oerhörda uppskattning är tudelad, dels är WooCommerce en WordPress-plugin och som sådan enkel att installera och administrera. Men WooCommerce har även inneboende egenskaper som kraftigt bidrar till dess popularitet och som lett till att vi valt att bli WooCommerce experter. WooCommerce är lätt att använda, skänker full kontroll över försäljning, kunder och beställningar, är anpassningsbart i det oändliga och både flexibelt och skalbart. Dessutom är det gratis.

Wallmander & Co insåg tidigt fördelarna med WooCommerce och som WordPress-experter är vi väl rustade för att anpassa, modifiera och skräddarsy WooCommerce efter kundens unika behov, specifikationer och önskemål.

WordPress Göteborg, Shopify Sverige

Sales server

B2B och B2C

Vår produkt Sales Server är utvecklad för att förenkla integrationen mot olika affärssystem. Garp, Navision, Bex Online, Jeeves och FortNox t.ex. så har Sales Server stöd för integration med de flesta av de vanligaste affärssystemen. Tack vare vår Sales Server så räcker det också med en integration mot B2b, B2C, B2S och vår Ipad Sales tool.

WooCommerce Expert - Jesper Wallmander

Vill du veta mer om WooCommerce slå mig gärna en signal på 0708-483620 eller maila mig på jesper@wallmanderco.se

Jesper Wallmander

VD & WooCommerce expert

Hur många produkter klarar WooCommerce av att hantera?

Naturligtvis finns det inte ett entydigt svar på denna fråga eftersom det beror på flertalet olika faktorer t.ex. server, hosting, trafik, orderantal etc. Men det finns gott om exempel på WooCommerce-siter som har tiotusentals produkter i sitt sortiment.

Är det svårt att uppdatera information i WooCommerce?

Nej, det är enkelt. Informationen per produkt ligger samlad och även variantdata återfinns ytterst lättillgänglig i WooCommerce-gränssnittet.

Vad finns det för betalningslösningar till WooCommerce?

Samtliga större betalningslösningar har mycket väl utbyggt stöd för WooCommerce. Exempel på dessa är Klarna, Payson, DIBS och PayPal.

Några exempel på WooCommerce siter