Vi är Wallmander & Co

Specialister på WordPress och WooCommerce

Om oss

Wallmander & Co. grundades sommaren 2007 av Jesper Wallmander och Pontus Nilsson som tidigare arbetat tillsammans sedan år 1999.

Wallmander & Co är specialiserade på WordPress, WooCommerce och Shopify. Vi hjälper företag att bygga, designa, utveckla, optimera och löpande underhåll. Vi är idag ett av få bolag i Sverige som är certifierade WooExperts.

WordPress Göteborg, Shopify Sverige
WooCommerce Sverige

#vi älskar e-handel

Vad vi kan

En smart designad och välkonstruerad e-handelsplats är en fantastisk tillgång för vilket företag som helst. Wallmander & Co skapar smart designade och välkonstruerade e-handelsplatser.

Fördelarna med e-handel är många och tillgodoser flera skilda behov. E-handel sparar tid. E-handel är miljövänligt. E-handel möjliggör enkla prisjämförelser. E-handeln är tillgänglig dygnet runt. Oavsett vilket eller vilka behov er verksamhet är inriktat på att tillfredsställa kan vi på Wallmander & Co assistera.

Vi har mångårig erfarenhet av e-handelsutveckling och hur en e-handelsplats bäst bör designas och konstrueras för att vara till maximal nytta både marknadsföringsmässigt och försäljningsmässigt. Wallmander & Co är även specialiserade på att koppla ihop kunders befintliga affärssystem, såsom GARP, Pyramid och Navision, med deras e-handelsplats för att på så sätt minimera administrationsarbetet och säkerställa produkt- och orderflöde.

Vill du titta på några av våra jobb?

Våra jobb