Wallmander hjälper Skapamer.se med BigCommerce

För Skapamer.se, en ledande leverantör av kreativa material och verktyg, var utmaningen att skapa en e-handelsplattform som kunde hantera ett brett sortiment av produkter samtidigt som den erbjöd en användarvänlig upplevelse.

Wallmander & Co’s expertis inom BigCommerce visade sig vara avgörande. Inte nog med att de kunde skapa en skräddarsydd e-handelslösning för Skapamer.se, de integrerade också plattformen med Brightcom, vilket möjliggjorde en smidig och automatiserad orderhantering.

Varför BigCommerce och Brightcom?

BigCommerce är känt för sin skalbarhet, säkerhet och prestanda, vilket gör det till ett idealiskt val för företag som vill växa online. När det kombineras med Brightcom, en ledande lösning för automatiserad integrationer och orderhantering, kan företag inte bara skapa en effektiv e-handelsupplevelse, utan också maximera sina intäkter genom automatiserad annonsplacering.

Wallmander & Co’s roll

Genom att kombinera sin djupa kunskap om BigCommerce med expertis inom integrationer,  Deras förmåga att skräddarsy lösningar baserat på varje företags unika behov har varit avgörande för deras framgång online.

Share