Lansering av Airofit på BigCommerce

Vi är glada att kunna presentera vår nya webbutik på BigCommerce, Airofit.com. Den nya plattformen har möjliggjort att Airofit kan skala sin e-handel globalt och fått ett effektivare integrationer. Vi ser fram emot att förbättra den ständiga utvecklingen av Airofit med hjälp av dessa funktioner som finns tillgängliga i BigCommerce
BigCommerce har möjliggjort att Airofit är skalar inom e-handel.

BigCommerce är ett system som hanterar alla viktiga aspekter av e-handel. Det är en webbutik som kan anpassas för att passa alla typer av företag.

Airofit har använt BigCommerce för att skala inom e-handel.

BigCommerce-plattformen har gjort att Airofit kunde bygga en anpassningsbar webbutik fullt integrerad med economics

BigCommerce-plattformen har gjort att Airofit kunde bygga en anpassningsbar webbutik fullt integrerad med sitt affärsystem Visma E-conomics.

Airofits e-handel är utvecklad för att vara integrerad med BigCommerce. Det innebär att den är skalbar och flexibel så att du kan bygga din webbplats snabbt utan att behöva oroa dig för tekniska detaljer eller uppgraderingar.

Vi är väldigt stolta av våra resultat med BigCommerce-plattformen och vi blir mer förtjusta när vi tittar på framstegen som kunderna gör. Bigcommerce har utvecklats genom tiden och möjliggjort för oss att hantera dagens stora e-handel butiker, men det finns fortfarande rum för förbättringar. Om du vill veta mer om detta berättelse, kontakta oss på [email protected]

Share