Headless WordPress

Headless WordPress är en ny trend inom CMS. Headless WordPress kan dessutom ge fördelar i form av bättre sökmotoroptimering, effektivare indexering och större möjligheter att integrera med externa tjänster i form av externa plattformar som BigCommerce.
airofit-ipad-pro-mockup-23619
Det mest populära systemet för innehållshantering (CMS) i världen.

WordPress är det mest populära systemet för innehållshantering (CMS) i världen. WordPress är öppen källkod, som betyder att du kan ladda ner den gratis från webbplatsen WordPress.org och kompilera den själv. Det finns ingen licensavgift, men du behöver betala för din domännamn eller hosting om du vill ladda ner en extern version av programvaran till din hemsida.

Det finns två specialutvecklade versioner av programmet: WordPress och WordPress MU (Multisite). De har samma grundstruktur och funktioner men skiljer sig åt när det gäller hur de fungerar med flera hemsidor på ett ställe (i stort sett).

 

Det är ett nytt tillvägagångssätt där ett wordpress är frikopplat från dess e-handel.

De största fördelarna med Headless WordPress är:

  • Öppen källkod. Många e-handelsplattformar är inte open source, vilket innebär att det finns lite utrymme för anpassning. WordPress kan modifieras. Du kommer också att kunna uppdatera din webbplats enkelt när nya versioner kommer ut tack vare denna möjlighet!
  • Enkelhet i användning och utveckling. Det går inte att förneka att WordPress är ett av de mest populära CMS-systemen på internet idag; det driver över 25 % av alla webbplatser enligt W3techs.
Varför ska jag använda Headless WordPress för e-handel?

Headless WordPress är ett utmärkt sätt att bygga din webbplats. Om du använder Headless WordPress får du flexibiliteten att välja ditt eget ramverk och bibliotek för front-end. Headless WordPress ger dig också möjlighet att använda det för mobilappar, vilket inte är ett alternativ med traditionella WordPress-webbplatser.

Headless WordPress är framtiden för innehållshantering och det är en naturlig utveckling för branschen. Det är extremt mångsidigt och kan användas för att öka värdet för ditt företag genom att skapa nya intäktsströmmar via en kombination av robotar och AI. Med Headless WordPress kan du få ut mer av dina digitala initiativ än någonsin tidigare.

 

Att utnyttja en headless WP-plattform kan ge betydande fördelar för ditt företag.

Headless WordPress är ett nytt sätt att göra saker och ting och göra dem bättre. Headless WordPress är ett intressant alternativ för de allra flesta företag som behöver kunna integrera sin WordPress-webbplats med andra system. Det kan vara e-handelslösningar, CRM-system eller en CMS-plattform som BigCommerce för e-handel.

Share