BigCommerce introducerar AI-drivna e-handelsfunktioner

BigCommerce introducerar AI-drivna e-handelsfunktioner

I en spännande ny utveckling har BigCommerce, en framstående Open SaaS e-handelsplattform, nyligen meddelat att de kommer att lansera nya AI-drivna funktioner på sin plattform. Dessa funktioner, som drivs av Google Clouds AI-teknologier, syftar till att revolutionera e-handelslandskapet genom att erbjuda företagsförsäljare över hela världen möjligheten att arbeta smartare, snabbare och mer effektivt.

Vad innebär detta för företagsförsäljare?

Med dessa nya funktioner kommer företagsförsäljare att kunna:

  1. Skapa övertygande produktbeskrivningar med AI-drivna skrivfunktioner: Med hjälp av Google Clouds Vertex AI kan försäljare spara tid och förenkla skriv- och skapandeprocessen, vilket möjliggör snabbare och effektivare produktlanseringar. Detta kommer i sin tur att förbättra SEO-rankningar, produktupptäckt och öka trafik och konverteringsgrad.
  2. Leverera högst personliga butiksfronter: Med stöd av Google Clouds Recommendations AI kommer försäljare att kunna erbjuda skräddarsydda produktrekommendationer baserade på varje kunds smak och preferenser. Detta kan potentiellt öka genomsnittligt ordervärde, konverteringar och kundens livstidsvärde.
  3. Få djupare insikt i företagsprestanda med AI-drivna dataanalyser: BigCommerce Ecommerce Insights-verktyget kommer att utvecklas för att inkludera nya AI-funktioner som ger försäljare djupare insikt i butiksprestanda, kundtrender och möjligheten att snabbt svara på affärsförändringar.

Varför är detta viktigt?

AI-integrationen kommer i en tid då AI-adoptionen bland återförsäljare förväntas överstiga 127 miljarder dollar fram till 2033. Med en förväntad årlig tillväxttakt (CAGR) på 28% mellan 2023 och 2033, är det tydligt att AI kommer att spela en central roll i e-handelsindustrins framtid.

Genom partnerskapet mellan BigCommerce och Google Cloud kommer e-handelsföretag att ha tillgång till banbrytande AI-teknologier som kan omvandla deras verksamhet. Med dessa verktyg kan företag automatisera processer, förbättra operationell effektivitet och produktivitet, och i slutändan driva mer försäljning.

För mer information om denna spännande utveckling, besök BigCommerce’s officiella pressmeddelande.

Share