WooCommerce Platinum partner

Om du letar efter en expert på e-handel kan du vända dig till Wallmander. Vi är Platinum Partner för WooCommerce, vilket innebär att vi kan hjälpa dig att bygga din e-handelswebbplats och utveckla den till något fungerar och är optimerad.

WooCommerce är världens mest populära e-handelsplattform för WordPress och har drivit mer än 60 miljoner webbplatser världen över sedan 2011. Den är lätt att använda, har många funktioner och är mycket flexibel, vilket gör att nästan alla typer av nätbutiker – stora som små.

Som en av WooCommerce partners erbjuder vi support som går längre än att bara hjälpa dig att sätta upp din webbplats. Vi har också experter som kan vägleda dig genom allt från tekniska utmaningar hela vägen fram till att bygga upp en anpassad lösning för dina affärsbehov som lagerhantering eller integrering av affärssystem om det behövs.

Vi är experter på e-handel och vi är WooCommerce-specialister. Vi kan hjälpa dig att växa din e-handelsverksamhet, så att du får det största mervärdet av din plattform.

WooCommerce bygger på WordPress-plattformen med alla funktioner som behövs för en professionell e-handelssajt. Det finns redan många integrationsmöjligheter mellan WooCommerce och andra system, men vi vill gärna ha chansen att berätta hur vi kan lösa dina problem med integrationer till exempelvis CRM, ERPs och betalningslösningar.

Share