fbpx

Shopify Experter

Wallmander är en av få officiella Shopify Experter i Sverige. Wallmander har byggt Shopify siter och integrerat Shopify mot flera olika Affärssystem som Fortnox och Pyramid.

Vad är Shopify?

Shopify är ett helt molnbaserat E-handelssystem med eget webbhotell som du kan komma åt var du än befinner dig så länge som du har en fungerande internetuppkoppling. Detta innebär att du inte behöver bekymra dig om uppdateringar eller underhåll av webbserver. Startsträckan för att komma igång är kort men för att ta nästa steg kan det vara bra att ha en kunnig partner som Wallmander & Co.

Shopify i Sverige

Shopify växer som plattform i Sverige, Shopify är en av de största plattformarna i världen och lanserades hösten 2019 som beta på svenska, Shopify utvecklas mycket kontinuerligt och ligger i framkant när det gäller teknik inom e-handel.

Integrationer för Shopify

Via Wallmanders Sales Server kan Wallmander integrera Shopify mot de flesta affärssystemen som t.ex. Pyramid, Visma, Fortnox och Specter. Wallmander ligger också bakom appen E-connector som finns som app hos Shopify.

 

Shopify experter, Shopify Göteborg