Wallmander & Co > Portfolio

Göteborgs Vinhus

Göteborgs Vinhus samlar specifikt utvalda, något mindre vinimportörer under samma tak och kan därför erbjuda sina kunder smidig tillgång till riktigt bra viner, samtidigt hjälper de små importörer att nå ut till sina kunder. Deras WordPress-site är skräddarsydd för ändamålet och erbjuder även koppling till Systembolagets API.

Five Seasons

Five Seasons grundades i Göteborg 1982. I nästan 30 år har Five Seasons producerat högkvalitativa sportkläder med fokus på skidor, friluftsliv och golf. Five Seasons-siten är byggd på en WordPress-plattform och utnyttjar WooCommerce gällande både sin B2C- och sin B2B-butik.

PM Scandinavia

PM Scandinavia är återförsäljare i hårvårdsbranschen. De saluför märken som Cloud9, Less Is More,  MATSUZAKI SAXAR m.fl. PM Scandinavia använder både WooCommerce till B2C och B2B med inloggning för sina kunder.

Comstedt

Grossistföretaget Jan Comstedt AB, som grundades år 1983, är verksamma inom Marin- och sportfiskebranschen. Koppling mellan egenproducerat affärssystem och WooCommerce ligger till grund för den detaljerade produktarkivet online. WordPress-plattformen är anpassad till specifika behov gällande film och sökfunktion av återförsäljare.

Fingerprint Cards

Fingerprint Cards AB är ett svenskt börsnoterat högteknologiskt företag som är verksamt globalt. Verksamheten baseras på biometriska systemlösningar för massmarknadstillämpning som utgår från det unika fingeravtrycket.