Blackfriday kampanjer med Klavio

Om du vill öka din försäljning under Black Friday och Cyber Monday är Klavio rätt val för dig.

Det är ett perfekt tillfälle att få nya kunder och öka din inkomst. Det bästa är att det är enkelt - logga bara in på ditt konto och skapa din kupongkampanj med några få klick!
stephen-dawson-qwtCeJ5cLYs-unsplash
Lägg upp en black friday-kampanj där det kommer att finnas specifika erbjudanden under denna dag, genom att använda tillfälliga erbjudanden i Klavio.

Du kan skapa en popup med en rabattkod genom att använda Klavio popup-verktyget.

  • Öppna Skapa nytt kampanjmoment och välj “Popup”.
  • Fyll i dina kampanjdetaljer och välj en plats för popupen på webbsidan (anslutningsplats).
  • Nu är det dags att lägga till ett eller flera erbjudanden, såklart! Du behöver bara kopiera och klistra in den HTML-kod som du har skapat för din produkt och låt Klavio analysera rätt html-kod så att allt fungerar som det ska (det finns inget att göra på din webbplats nu). Fyll i önskat antal erbjudanden du vill ha i kampanjen samt hur många gånger vilka erbjudanden ska visas under beloppet du först valde under punkten 2 av instruktionerna i denna artikel. Detta kan variera mellan 1 – 5 ggr per dag så här:
Använd alla olika erbjudandstyper till din fördel, ju fler desto bättre.

I första hand måste du använda alla erbjudandetyper, för att se om vilka som fungerar bäst.

I andra hand, använd fler popup-fönster och testa olika typer av popup-fönster med olika utgångsintentioner.

Om du vill ha enkelhet, så kan du välja ett popup-fönster som har en interaktiv layout. Förutom att det är enkelt att designa, kan det tillföra ytterligare information till kunden som kommer till din webbplats via annonsering eller referreringskoder i nyhetsbrev etcetera.

Skapa en popup med rabattkoden du vill använda, eller en popup som presenterar de produkter du vill promota.

Du kan använda en popup med avsikt att avsluta eller i stället som del av din marknadsföring.

Använd en popup för att ge ut en rabattkod. Ange koden vid beställning, och det är såklart helt gratis!

Utnyttja exit-intent popups och ge en rabattkod till dem som skriver sig till din mailinglista. Verktyget som vi rekommenderar är Optimonk.

Exit-intent popups är en typ av pop ups som visas när besökare avbryter sitt besök på din sajt. De är ett fantastiskt verktyg för att bygga upp din e-postlista, marknadsföra dina produkter och varumärke.

Om du vill använda exit intent popups med Klavio så rekommenderar vi att använda Optimonks tjänst. Du behöver egentligen inte programmera den själv utan får direkt tillgång till koden via Klavio Marketplace. Titta bara på de exempel som finns i det här blogginlägget för att se hur du kan implementera dem på din hemsida!

Om du vill få din försäljning att skjuta i höjden ska du komma ihåg att du måste skapa mycket värde för dina kunder. För att detta ska kunna ske måste du fundera på hur de kan få ut mer av det de köper av dig. Om det inte finns något mervärde kommer det inte att finnas några återkommande kunder och därmed inga vinster!

Share